We zijn er stil van: bedankt!

1 april 2020 ( 1)

We zijn er stil van!

Zoals je misschien wel weet, en in onze vorige berichten kon lezen, ligt onze zoon Jayden al meer dan twee weken in het ziekenhuis. Het is een zware, emotionele en pittige tijd. Het ene moment lijkt het beter te gaan en dan volgt er ineens weer een terugslag. Ondanks dat, hebben we er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met onze Jayden. We hebben in zijn leven al gezien hoe sterk hij is en dat hij een vechter is. Wij hebben zo ontzettend veel bewondering voor ons mannetje. En, wij weten dat God voor Hem, en ons, zorgt en bij ons is!

Maar toch, de hele situatie rondom COVID-19 maakt het wel moeilijker! Mijn ouders konden helaas niet meer komen, wat écht zo balen is. Ook mogen wij geen bezoek in het ziekenhuis ontvangen, omdat ook Namibië op lockdown is. Iedereen blijft in huis.

Bedankt!

Ondanks dit alles, voelen wij ons niet alleen. We ervaren de rust die God ons geeft. Ook krijgen we zoveel lieve en bemoedigende berichten. We zijn echt zo dankbaar voor alle mensen die met ons meeleven, voor ons bidden en om ons heen staan.

Daarnaast schreef onze TFC een bericht met daarin een oproep voor financiële steun. We zijn zo dankbaar dat deze last van ons af valt en wij ons hierdoor volledig op Jayden kunnen richten!

We willen iedereen bedanken die deze situatie voor ons dragelijker maakt. We zijn er echt stil van. Dit betekent enorm veel voor ons. Nogmaals: bedankt!

Groetjes van ons.

Wil je dit bericht delen? Dat kan gemakkelijk hieronder:

Gecategoriseerd in: Jayden, Nieuws

1 reactie

  • Fam westerhoud zegt:
    11 mei 2020 om 17:08

    Wat een mooi ventje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres of er is niks ingevuld.

Laatste nieuwsbrieven