Samen maken wij een verschil

Voor het werk dat wij doen zijn wij volledig afhankelijk van giften. Zonder uw hulp kunnen wij dit belangrijke werk niet doen! Help jij mee?

Het overmaken van een gift is belasting aftrekbaar. Onderaan deze pagina leggen wij meer uit over de verschillende giften.

Ondersteun
familie Shipipa

Kenneth en Gerlinda wonen en werken als vrijwilliger in Namibië. Voor dit werk zijn zij volledig afhankelijk van giften. Jouw gift helpt Kenneth en Gerlinda om in Namibië te kunnen zijn om dit werk te kunnen doen. 

U kunt een gift geven via het volgende rekeningnummer. De vermelding is erg belangrijk. Deze gift is belasting aftrekbaar.


NL52RABO0348464053
T.n.v. Zending Luctor et Emergo
O.v.v. Zendingswerk familie Shipipa

Of maak uw gift rechtstreeks naar de rekening van Kenneth & Gerlinda over. Dan is het helaas niet belasting aftrekbaar.

G.Shipipa-Bruijnes
NL30RABO0384707238
O.v.v. Ondersteuning familie Shipipa

Dit kan ook gemakkelijk via een betaalverzoek.

Ondersteun Lighthouse Ministry
(de programma’s en kinderen)

Om de verschillende programma’s aan te kunnen bieden zijn er financiën nodig. Door middel van uw gift kunnen wij de de kinderen een warme maaltijd, activiteiten, schoolmaterialen en kleding geven.

U kunt een gift geven via het volgende rekeningnummer. Deze gift is belasting aftrekbaar.


NL26RABO0365552623
T.n.v. Stichting Lighthouse Ministry.NL

Voor meer informatie gaat u naar de website van Lighthouse Ministry:

Uitleg van giften
Zoals je ziet, zijn er twee manieren om ons werk te ondersteunen.

Lighthouse Ministry
De giften die naar de stichting van Lighthouse gaan, zijn volledig bestemd voor het werk dat Lighthouse in Namibië doet. Denk hierbij aan o.a. de programma’s, de kinderen, salarissen van onze medewerkers, praktische hulp etc.

Ondersteuning familie Shipipa
Kenneth & Gerlinda zijn afhankelijk van giften. Zij krijgen geen salaris. Giften die overgemaakt worden naar hen persoonlijk of via Luctor, zijn ter ondersteuning van hen persoonlijk. Op deze manier kunnen zij in Namibië zijn om zich in te zetten voor Lighthouse. Hieronder volgt een uitleg over de uitgaven hiervan.

Maandelijkse giften
Deze giften worden gebruikt voor terugkerende kosten zoals: voeding, kleding, verzekering (ook voor de kinderen betalen wij verzekering, benzine, auto onderhoud, huur, water en electriciteit, internet, beltegoed, dagopvang van de kids, ontspanning en hulp aan de gemeenschap.

Regelmatig staan er mensen aan de deur met een hulpvraag. Om altijd ‘nee’ te zeggen is geen optie.
Daarnaast proberen we maandelijks geld opzij te zettten voor ons pensioen. We bouwen namelijk helemaal niks op (geen pensioen en aow).

Eenmalige giften
Deze gebruiken we voor uitgaven buiten onze vaste lasten zoals bijvoorbeeld om er even er tussenuit te gaan als gezin, onderhoud/renovatie aan en in het huis, onvoorziene kosten en een buffer voor onvoorziene kosten
etc.

Vliegtickets naar Nederland
Onze vliegtickets worden niet betaald van de maandelijkse of eenmalige giften.

Hier hebben we tot nu toe altijd specifieke sponsors voor gehad. Hier zijn we enorm dankbaar voor!!

Wij gaan twee keer in het jaar naar Nederland. Benieuwd waarom?

Laatste nieuwsbrieven