Over ons

Wij zijn Kenneth en Gerlinda Shipipa. Samen met onze zoon Jayden wonen en werken wij in Namibië als zendeling en vrijwilliger.

Kenneth komt uit Rundu, het noorden van Namibië. In 2009 is hij naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië, verhuisd en betrokken geraakt bij de organisatie ‘Jeugd met een opdracht’. Hier heeft hij zich jaren ingezet voor kinderen die opgroeien in armoede.

Gerlinda komt uit Nederland en is opgegroeid in Nunspeet en Elburg. Zij heeft de pabo gestudeerd in Ede en is daarna vertrokken naar Namibië. Daar woont ze sinds 2011. Ook zij was betrokken bij organisaties die zich inzetten voor kinderen die opgroeien in armoede.

In mei 2017 zijn wij getrouwd en sindsdien wonen en werken we in Rehoboth. In 2018 hebben we samen een Bijbelschool van Jeugd met een Opdracht gevolgd. Na afloop zijn we terug gegaan naar Rehoboth om ons daar volledig in te zetten voor de kinderen en tieners. Wij hebben een groot verlangen om een verandering te zien in de levens van deze kinderen.

Op dit moment zijn wij bezig om ons project te registeren als organisatie. Wij zullen een organisatie zijn die op zichzelf geregistreerd is, maar die onderdeel is van Jeugd met een Opdracht.

Laatste nieuwsbrieven