Kerstgroet en terugblik 2020

20 december 2020 ( 1)

Lieve vrienden, familie en betrokkenen,

We zijn (alweer) aan het einde van 2020 gekomen. Een jaar dat er voor iedereen zo anders uitzag dan verwacht. We willen julie een korte terugblik geven hoe 2020 voor ons was. Een enorm dubbel jaar. Ook voor ons zo anders dan verwacht en gehoopt. 

Lighthouse Ministry 

We zijn dankbaar dat Lighthouse Ministry in maart officieel is geregisteerd. We konden dit jaar meer dan 60 kinderen helpen. Echt geweldig, want deze kids hebben de hulp hard nodig. We zijn trots op het team dat we mochten samenstellen en begeleiden. Een geweldig team dat het super goed doet! Toen wij in Nederland waren hebben zij het werk met de kinderen voort gezet. Vorige week hebben we het jaar samen met de kinderen afgesloten. We hebben kerstfeest gevierd. Voor de kinderen een onvergetelijke dag. We kijken terug op een mooi en goed jaar voor Lighthouse Ministry. 

Persoonlijk

Voor ons persoonlijk was 2020 een heel moeilijk jaar. Onze lieve zoon Jayden was veel ziek en is helaas op 11 oktober overleden. Ze hebben doormiddel van bloedonderzoek ontdekt dat hij het “rett syndroom” had. Een zeer zeldzaam syndroom, en al helemaal bij jongens. Jongens overlijden namelijk meestal al voor de geboorte. We zijn zo ontzettend trots op Jayden. Hij was zo ontzettend sterk en heeft gevochten tot het einde. Ondanks dat Jayden nu op de beste plek is, bij God, hebben we het moeilijk met zijn verlies. We missen hem enorm en moeten echt nog onze weg in het rouwproces vinden. Het doet zo enorm veel pijn om hem te moeten missen. We proberen een goede balans te vinden om ermee om te gaan. Dit heeft tijd nodig en we merken dat geen dag daarin hetzelfde is. 

We hebben wel iets waar we naar uit mogen kijken: we verwachten ons tweede kindje begin mei, en daar zijn we heel dankbaar voor! Verdriet en blijdschap ligt voor ons nu zo dicht bij elkaar. Wij zien ontzettend uit naar de komst van dit kindje en tegelijkertijd is het ook confronterend om te weten dat we Jayden er niet fysiek bij zullen hebben. Natuurlijk zal hij altijd onderdeel van ons gezin uit maken en zijn we dankbaar voor de mooie herinneringen die we met hem hebben. Hij zou enorm trots zijn geweest. 

Bedankt!

We willen julie enorm bedanken voor alle steun die we in het afgelopen jaar mochten ontvangen. We zijn dankbaar voor: 

– de betrokkenheid bij ons persoonlijk en bij het werk dat wij mogen doen,

– de financiële ondersteuningen die het mogelijk maken dat wij dit werk kunnen doen, en zeker ook alle bijdragen voor de begrafenis van Jayden! 

– alle gebeden voor ons als gezin en de organisatie. 

Zonder jullie steun hadden we dit niet kunnen doen. De steun is altijd nodig, maar juist in het afgelopen jaar, een heel moeilijk jaar, is het bijzonder om te merken dat we niet alleen staan en enorm veel lieve mensen om ons heen hebben, die ons steunen en bijstaan. We voelen ons hierdoor gedragen. Dit betekent zo veel voor ons.

Kerstgroet 

Het is bijna kerst. We hopen dat je, ondanks de situatie rondom corona, de blijdschap mag ervaren van het kerstfeest. Ook wensen wij jou een gezegend, gezond en liefdevol nieuw jaar toe! 

Veel liefs vanuit het warme Namibië, 

Kenneth en Gerlinda

Wil je dit bericht delen? Dat kan gemakkelijk hieronder:

Gecategoriseerd in: Geen categorie

1 reactie

  • Priscilla zegt:
    20 december 2020 om 18:04

    Ik weet precies hoe jullie je voelen met het verlies van jullie zoon.. onze dochter is 23 november geboren en 24 november is ze overleden 😔💔.. ondanks alles hoop ik dat jullie een beetje van de feestdagen kunnen genieten en laten we hopen dat 2021 een beter jaar wordt.. onzs sterretjes ⭐ zullen voor altijd voort leven in onze harten ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres of er is niks ingevuld.

Laatste nieuwsbrieven