Gedenkpagina Jayden

10 november 2020 ( 2)

Overlijden

Zoals je weet is op 11 oktober onze lieve zoon Jayden in onze armen overleden. Hij is 1 jaar en bijna twee maanden oud geworden. In zijn jonge leven is hij ontzettend veel ziek geweest. Wat heeft hij gevochten, ons sterke mannetje. Wat is het moeilijk om zonder hem te leven. Wij moeten leren om hem op een andere manier vast te houden. Het gemis is groot en geeft ons (en anderen) veel verdriet. Toch troost het ons ook om te weten dat hij niet meer hoeft te lijden en op de beste plek is waar hij kan zijn: in de Hemel bij Jezus.
Er wordt ons veel gezegd: neem de tijd om te rouwen. We weten niet hoe we dit precies gaan doen, maar we volgen hierin ons hart. Rouwen voelt een beetje als golven in de zee: het komt ineens, (soms) onverwacht en ook de grote ervan is van te voren niet in te schatten. We laten de emoties toe, en ook laten we elkaar vrij om te rouwen op onze eigen manier.
We zijn dankbaar met zoveel mensen om ons heen die er voor ons zijn en voor ons (blijven) bidden.

Bedankt

Wij willen iedereen bedanken voor het meeleven, de gebeden, de bemoedigingen, de kaarten en de financiële bijdragen. We zijn hier echt door geraakt en we zijn er enorm dankbaar voor! Dankjewel dat we dit niet alleen hoefden, en hoeven te dragen. Dit betekent heel veel voor ons.

Filmpje over Jayden

Tijdens de dankdienst werd er een filmpje gespeeld over het leven van onze lieve, sterke Jayden. Deze kan je hier zien.

Dankdienst Jayden’s leven

Mocht je de dienst nog willen terugkijken, dan kan dat via de volgende link:

https://www.youtube.com/watch?v=bUszkPHJXr0

Lieve groet,

De TROTSE papa en mama van Jayden <3

Wil je dit bericht delen? Dat kan gemakkelijk hieronder:

Gecategoriseerd in: Jayden

2 reacties

  • Bert Schalk zegt:
    10 november 2020 om 20:49

    Het gemis zal super groot zijn maar de troost dat yaden bij zijn hemelse Vader is mag er ook zijn, hou je daar aan vast ook als er een moeilijk moment is, kijk dan omhoog en zie op Hem die jullie troosten wil zijn

  • Mieneke Maruntel zegt:
    2 december 2020 om 23:41

    Vanuit een kouder worden Nederland wil ik jullie na het loslaten van jullie kindje alle Sterkte en warmte toebidden die jullie zo hard nodig hebben in de komende tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres of er is niks ingevuld.

Laatste nieuwsbrieven