Corona in Namibië: help jij mee?

19 mei 2020 ( 0)

Helaas ligt in Namibie alles stil. Dit betekent voor veel mensen op dit moment geen werk, en als je al moet leven van heel weinig geld dan is het op dit moment helemaal uitzichtloos.
Wij proberen er juist voor deze gezinnen te zijn. Elke week voorzien we 36 gezinnen van een voedselpakket. En dit willen we graag de komende 10 weken, tot de scholen weer open gaan, blijven doen. Maar daar is wel geld voor nodig. Een voedselpakket kost €7,50 per stuk. We hebben dus nog 360 voedselpakketten nodig om hiermee door te kunnen gaan!

Mocht je iets bij willen dragen aan deze voedselpakketten dan kun je via deze link het geld voor één of meerdere pakketten overmaken.


Verder gaan julie richting de zomer maar in Namibië gaan we juist richting de winter. En dan is het koud en kan het zelfs vriezen ’s nachts. Veel kinderen lopen nog rond op blote voeten en in hun korte broek en T-shirt. Veelte koud natuurlijk. En er is geen geld voor warme kleding. Wat willen wij graag minstens 60 kinderen van warme kleding (trui, broek en schoenen) voorzien. Deze pakketjes zijn €14,- p/st.

Help jij mee? Via de onderstaande link kun je hier aan bijdragen.

Namens de kinderen in Namibie willen we jullie alvast heel erg bedanken!❤️

Wil je dit bericht delen? Dat kan gemakkelijk hieronder:

Gecategoriseerd in: Lighthouse Ministry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres of er is niks ingevuld.

Laatste nieuwsbrieven